Om oss

621905_10151219756241551_530583485_o

Oslo-KDF er en klubb for historisk fekting (HEMA) med fokus på langsverd og bryting (uten at dette ekskluderer andre våpen som f.eks. dolk).

Teknikker og prinsipper er basert på tradisjonen til Johannes Liechtenauer som var ledende i Sentral-Europa i senmiddelalderen og renessansen.

Vi arbeider for å skape et godt og motiverende miljø for å bygge dyktige og hardt trenende utøvere, og å delta på internasjonale konkurranser og treff.

Treninger foregår:
Mandag  20:30 – 22:00
: Langsverd, åpen for alle.

Onsdag  20:00 – 22:00 : Langsverd, åpen for alle.

Fredag  17:00 – 17:30: Manualforskning*, kun åpen ved invitasjon

               17:30 – 19:30 : Ringen**, kun åpen ved invitasjon.

Oppmøte senest fem minutter før treningsstart.

klart lakkegata

Vi holder til på Lakkegata skole, adresse; Lakkegata 79.
Lille gymsal, inngang på hjørnet mot arsenalet. Nærmeste trikk/busstopp nås best ved hjelp av trikkelinje 17 – Sinsen/Grefsen eller busslinje 31 – Grorud eller Tonsenhagen. Stoppet er Lakkegata skole. For å finne ut hvordan du lettest kommer deg til Lakkegata skole, benytt reiseplanleggeren på ruter.no.

Send gjerne og en melding om du ville komme innom. For å komme i kontakt med oss kan du sende oss en mail på: post@oslokdf.no.

Besøk oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon.

 

*”Manualforskning” vil si at vi dedikerer denne tiden til å jobbe direkte med å tolke kildematerialet vi har på KdF.

  **Ringen er blitt den vanligste betegnelsen på middelalderens bryting.
Dette er pr nå som en studiegruppe å regne da vi jobber med å få opp nivået vårt.Vi trener like seriøst, strukturert og hardt som med langsverdet og jobber med å gjøre hverandre bedre, samt henter mye hjelp utenfra. Eksempelvis fra Hamar KdF.